SON EKLENENLER

Hatay'da Depremzede Çocuktan örnek davranış

Asrın felaketi depremde evini kaybeden bir çocuk Gazze’deki yaşıtlarının yarasına merhem olmak için harçlıklarını biriktirdi.
16 Ekim 2024 17:03

Türk Diyanet Vakı-Sen Genel Merkezi, Genel Başkan Nuri Ünal, Genel Başkan Yardımcıları Hilmi Şanlı, Ali Tuna ve Türk Diyanet Vakıf-Sen Hatay Şube başkanı ile birlikte Hatay İl Müftülüğü çalışanlarını ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında Türkiye Diyanet Vakfı Hatay İl Müftülüğü koridorlarında karşılaşılaştıkları  9 yaşındaki 8. Sınıf Öğrencisi Salih Kerem Bilgici,elinde tuttuğu karton Kumbarasında biriktirdiği bozuk paraları Türkiye Diyanet Vakfı aracılıyla Gazze’ye gönderdi.

Türk Diyanet Vakıf Sen Genel Başkan Yardımcısı Hilmi Şanlı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Asrın felaketi depremde evini kaybeden bir çocuk düşünün ki yaşadığı dehşet anlara, evini, mahallesini, arkadaşlarını kaybetmesine ve konteynırdaki zorlu hayat şartlarına rağmen vicdanını yeşertmiş ve Gazze’deki yaşıtlarının yarasına merhem olmak için harçlıklarını biriktirmiş..

Türkiye Diyanet Vakfı Hatay İl Müftülüğü koridorlarında karşılaştığımız 9 yaşındaki 8. Sınıf Öğrencisi Salih Kerem Bilgici,elinde tuttuğu karton kumbarasıyla geleceğe, merhamete ve vicdana dair kaybetmekle yüz yüze kaldığımız umutları yeniden diriltti. Kumbarasında biriktirdiği bozuk paraları Türkiye Diyanet Vakfı aracılıyla Gazze’ye gönderen çocuk ve onu yetiştiren ailesini Türk-Diyaner Vakıf Sen olarak gönülden tebrik ediyoruz. Fıtrat değişir sanma

Bu kan yine o kandır.

Bu milletin Salih Kerem’leri oldukça yenileceksiniz ey zalimler!

Yenileceksiniz ey katiller!

Yenileceksin ey terörist İsrail!

SENDİKA BÜLTENİ

SENDİKA BÜLTENİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER