SON EKLENENLER

SÖZCÜ, KİMİN SÖZCÜSÜ?

Diyanet Sen Genel Başkan Yardımcısı Ömer Evsen, Sözcü adlı sözde gazete de yayınlanan “Sınıfta vaiz, camide yer sofrası” başlıklı habere tepki göstererek ''Sözcü, kimin sözcüdür bilmiyor ama bildiğim bir şey varsa o da bu toplumun sözcüsü olmadığı. Tek tek sıralamış illeri: şurada şu yapıldı bur da bu yapıldı. Hiçbir şey olmasa da bu gençlere sorumluluk bilinci aşılanmış daha ne istiyorsunuz arkadaş. Bırakın millet işini yapsın. Doğru çocuklar doğru toplumu oluştursun.'' dedi.
13 Ekim 2024 12:00

EVSEN açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Sözcü adlı Gazete, “Sınıfta vaiz, camide yer sofrası” diye bir haber yapmış. Haber yapmak, bunu halka duyurmak kutsal lakin Bir haberde onlarca gaf işlemek nereye yazılır; Sözcü’ye sormak lazım.

Dert ne; Çedes projesi, Dert ne; Çocuklar Camide yer sofrasında kahvaltı yapmış dert ne; Çocuklar Gazze için okulda oturma eylemi yapmış, Gazze’li çocuklar için yardım toplamışlar.

Eyvallah kabul bunların hepsi sorun. Peki, bunların yapan gençlerin hiçbir sokakta bir canlıya zarar vermiş mi? Hayır. Bunların hiç biri bir terör eylemine girmiş mi? Hırsızlık, arsızlık yapmış? Allah muhafaza kimsenin çocuğunun kafasını bir fille k.serek surdan atmış mı, hayır!

Arkadaş Bu Çedes projesi ne mübarek bir proje imiş ki bu kadar ödleri kopmuş.

Arkadaşlar neden korkuyorsunuz, açık açık yazın. Yazın da bilelim derdiniz tasanız nedir? Gençler Satanist olmuyor diye mi endişeleniyorsunuz? Elinde içki şişesi, uyuşturucu etkisinde ortalıkta milleti rahatsız etmiyorlar mı diye endişeniz? Söyleyin de bilelim.

Burdur’u konu almışlar, onlarca genç camiye gitmiş. Oh olmuş, iyi ki gitmişler. Ali Hayri hocamızı tebrik ediyorum. Ekibiyle harika bir iş çıkarmışlar. Milli Eğitim müdürlerini de tebrik ediyorum. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tehlikenin farkına varmış. Geçin dindar öğrenci, dindar nesil hikâyelerini; sadece insan olma yolunda bir adım atmalarını sağlamışlar gençlerin. Tertemiz alınlarından öpüyorum o gençlerimizin. Anne ve babalarının ellerinden öpüyorum. Keşke benim evladım da orda olsaydı da bu etkinliklere katılsaydı.

Sözcü, kimin sözcüdür bilmiyor ama bildiğim bir şey varsa o da bu toplumun sözcüsü olmadığı. Tek tek sıralamış illeri: şurada şu yapıldı bur da bu yapıldı. Hiçbir şey olmasa da bu gençlere sorumluluk bilinci aşılanmış daha ne istiyorsunuz arkadaş. Bırakın millet işini yapsın. Doğru çocuklar doğru toplumu oluştursun.

Haberden dolayı Sözcü’yü değil o güzel işleri yapan Milli Eğitim Bakanlığını, Diyanet işleri Başkanlığını tebrik ediyoruz. Anılan illerin Müftülüklerini ve Milli Eğitimlerini alkışlıyoruz. Çaba gösteren, emek harcayan tüm personel dostları selamlıyoruz. O güzel gençlerimize alkışlarımız.

Çaba artsın herkes güzelliği yaşasın istiyoruz. Güzellik dünyayı güzelleştirecek. Ha bir de unutmadan taa Diyanetten o şehirlere kadar gidip proje ekibine dahi olan dostlar da baş tacımız… Vesselam…

Geriye kalan çatlayabilir… Serbestler…

 

 

SENDİKA BÜLTENİ

SENDİKA BÜLTENİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER