SON EKLENENLER

Sivas Sivas olalı böyle müdür görmedi!

İstanbul'da Görev yaptığı kurumlarda iletişimsizliği ve kaba tavırlarıyla bilinen okul müdürü Necati Yener, Eğitim Camiası ve Velilerin tepkilerine rağmen adeta ödüllendirilmiş gibi önce Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ardından Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanmıştı. Yener bu kez de Sivas'ta kurum çalışanları, eğitim camiası, veliler, öğrenciler ve vatandaş tarafından, gerçekleştirdiği uygulamalar ve muamele nedeniyle tepkilere neden oldu.
24 Temmuz 2024 16:28

 İstanbul'da Görev yaptığı Kurumlarda iletişimsizliği,  tepki çeken uygulama ve muammelerlyle Eğitim camiasına illallah ettiren   Okul müdürü Necati Yener, Esenyurt'ta   Eğitim-Bir-Sen tarafından   protesto edilerek

"Necati Yener yaptığı okul ziyaretlerinde okul yöneticilerini itibarsızlaştıracak şekilde söz ve davranışlar sergilemektedir. Okullarda temsil ve icraat makamı olan okul yöneticilerinin elini sıkmamakta, yüzüne bakmamakta, öğretmen ve müdür yardımcılarının önünde müdürleri muhatap almayarak okullardaki otoritesini sarsmaya çalışmaktadır. Kibri Kaf dağına ulaşan Necati Yener, kanun ve yönetmelikler dışına çıkacak usulsüz emirlerini yerine getirmeyen ya da sürekli yaptığı yanlışları dile getiren okul yöneticilerinin kendisine biat etmediğini düşünmekte ve böyle düşündüğü yöneticileri zorda bırakmak için tetikçi olarak seçtiği şube müdürleri aracılığıyla baskı kurmaktadır.'' denilmişti.

Sivas İl  Milli Eğitim Müdürü olarak atanmasının  ardından aynı uygulamalara devam eden Yener Sivas'ta da  Tepkilere neden oldu

SİVAS EĞİTİM CAMİASI TEPKİLİ ''SİVAS SÜRGÜN BÖLGESİ DEĞİLDİR''

Eğitim Camiası ve Veliler Yener'in gerçekleştirdiği uygulamalar ve muameleye tepki göstererek  ''İstanbul, Yener'i Sivas'a göndererek kendisinden kurtardı. Sivas sürgün bölgesi değildir... Sivas'ın insanı kibardır, naiftir, sabırlıdır ama sabrında bir sonu var...  İstanbul'da yaşanan Benzer görüntüler Sivas'ta da oluşmak üzere...'' diyerek MEB yetkililerini uyardı.

EBS GENEL BAŞKANI ALİ YALÇIN UYARMIŞTI

Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Yener'in  tepki çeken davranışları nedeniyle daha önce MEB'i uyararak 

“Güç, yöneticilikte yetersiz olanı zorba yapar.” Türkiye’nin nüfus olarak en büyük ilçesi Esenyurt’ta çalışma huzur ve barışını yok eden, kaba söz ve davranışları yöneticilik zanneden İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün hikayesi, ibretlik bir savrulma hikayesidir. MEB kendisine anlatılanı değil,Esenyurt’ta yaşanılanı dikkate almalı ve gereğini yapmalıdır.'' demişti.

SENDİKA BÜLTENİ

SENDİKA BÜLTENİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER