SÜRMANŞET HABERLER
SON EKLENENLER

Metin ÖKSÜZ Genç Eğitim Sendikası Bursa İl Başkanı Olarak Sahalara Döndü.

Türk Eğitim-Sen eski Bursa Şube Başkanı Metin Öksüz,Genç Eğitim Sendikası Bursa İl Başkanı Olarak Sahalara Döndü.
03 Haziran 2024 22:56

sendika tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kıymetli eğitim çalışanları, tarihi şehrimiz Bursa’da, Bursalı eğitim çalışanlarının yakından tanıdığı, sendikacılık denince akla ilk gelen isimlerden olan, mesleği ve onuru için emsalsiz mücadeleler vermiş, Duayen Sendikacı Metin ÖKSÜZ Genç Eğitim Sendikası Bursa İl Başkanımız olarak atanmıştır.

Genç Eğitim Sendikası olarak Bağımsız, Tarafsız, Siyasetin Gölgesinden Uzak,Yeni Nesil Sendikacılığın Merkezinde olan duruşumuz, mücadele azmimizin ismimizdeki gibi Genç oluşu, yalnızca ve yalnızca sendikal mücadele arayışımız eğitim çalışanları arasında yoğun bir ilgiye ve teveccühe dönüşmüştür.

Genç Eğitim Sendikası olarak tüm yurtta yoğun bir ilgiyle gün be gün büyümeye teşkilatlarımızi oluşturmaya devam ediyoruz. Bugun buradaki katılım aslında yeni kurulmuş bir sendika olmamıza rağmen camiamızın sorunlarına olan ilkeli ve çözüm odaklı çalışmalarımız, eğitim çalışanlarını bireysel tercihleri nedeniyle ayrıştırmayan yol arkadaşlığı tavrımız ve yeni nesil sendikacılık iddiamızı sahanın her alanında göstermiş olmamızdandir.

Ülkemizde alışıla gelmiş kaybettiren, siyasetin güdümündeki sendikacılık artık çözüm üretemedigi, çalışanların haklarını koruyamadıgi ve savunamadigi gibi bazı haksızlık ve hukuksuzluklarin da müsebbibi olmaları camiamız icin yeni bir yol açma zaruriyetini doğurmuştur.

SENDİKA BÜLTENİ

SENDİKA BÜLTENİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER