ÖĞRETMEN MÜLAKAT SONUÇLARI YILAN HİKÂYESİNE DÖNDÜ!

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, anlık da olsa mülakat sonuçlarını gösteren sistemin erişime açıldığını ve kısa süre sonra kapatıldığını belirterek, ancak o kısa sürede sonuçlarını gören bazı atama bekleyen öğretmenlerin farklı aralıklarda puanlar verildiğini ifade ettiğini kaydetti.
20 Eylül 2024 14:37

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e bir kez daha seslenen Genel Başkanımız Talip Geylan, “Tüm adaylara KPSS puanına mütenasip mülakat puanı verilmesini sağlayarak KUL HAKKI yenmesine engel olun! dedi.
Genel Başkanımız Talip Geylan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Anlık da olsa mülakat sonuçlarını gösteren sistem erişime açıldı ve kısa süre sonra kapatıldı. Ancak o kısa sürede sonuçlarını gören kimi genç meslektaşlarımız farklı aralıklarda puanlar verildiğini ifade ediyorlar.
Bir kez daha Milli Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin’e çağrıda bulunuyoruz: Tüm adaylara KPSS puanına mütenasip mülakat puanı verilmesini sağlayarak KUL HAKKI yenmesine engel olun!
Vebali büyüktür…”dedi.