SON EKLENENLER

NURİ ÜNAL'DAN 4/B SÖZLEŞMELİ ÇALIŞANLAR İÇİN BİRLİK ÇAĞRISI

Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel başkanı Nuri Ünal yaptığı açıklamada''4/B Sözleşmeli Çalışanlar kayıtsız şartsız bir an önce kadroya geçirilmelidir. Sadece Diyanet İşleri Başkanlığı'nda 17.000'e yakın SÖZLEŞMELİ çalışan kadrolu olmak için mahkemeye müracaat etmeye başlamışlardır. Davayı kazanan çalışanlarımız kadroya geçmişlerdir. Çözüm açık ve kolaydır; 4/B Sözleşmeli Çalışanların kadroya geçirilmeleri Kanunu bir an önce TBMM'nde yasalaşmalıdır.'' dedi.
30 Aralık 2020 16:48

ÜNAL Açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

4/B Sözleşmeli olarak kamuda görev alan Çalışanların sorunlarını gündeme getirmek ve kadro taleplerini yinelemek için sosyal medyada buluştuk.

Sendikamız tarafından organize edilen ve 28 Aralık 2020 Pazartesi günü saat 21.00’de başlayan etkinliğin ilk paylaşımı Genel Başkanımız Nuri ÜNAL tarafından gerçekleştirildi. “#SözleşmeliDiyanetÇalışanlarıKadroBekliyor” ve “#SözleşmelilereKadro” hastagları ile 10 000’den fazla twit paylaşımında bulunarak yeni bir rekora daha imza attık.

Genel Başkanımız Nuri ÜNAL sosyal medya gündem çalışması ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu;

Kıymetli kamu çalışanlarımız Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak Diyanet İşleri Başkanlığında görev yapan 4/B Sözleşmeli Çalışanlarımız başta olmak üzere kamuda kadro bekleyen herkesin sesi olmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi her daim sizlerin yanında olacağız, kadro taleplerinizin karşılık bulması için var gücümüzle hep birlikte mücadele edeceğiz.

Siyasi parti yetkililerini ziyaretlerimizde, Kamu Personel Danışma Kurulu toplantılarında, Diyanet İşleri Başkanımız ile görüşmelerimizde kadro taleplerimizi sürekli gündeme getiriyoruz hazırladığımız dosyaları kendilerine iletiyoruz.

4/B Sözleşmeli Çalışanlar kayıtsız şartsız bir an önce kadroya geçirilmelidir. Sadece Diyanet İşleri Başkanlığı'nda 17.000'e yakın SÖZLEŞMELİ çalışan kadrolu olmak için mahkemeye müracaat etmeye başlamışlardır. Davayı kazanan çalışanlarımız kadroya geçmişlerdir. Çözüm açık ve kolaydır; 4/B Sözleşmeli Çalışanların kadroya geçirilmeleri Kanunu bir an önce TBMM'nde yasalaşmalıdır.

Değerli kardeşlerim kadro taleplerimizin bir kez daha gündemde yer almasını sağlayabilmek adına çeşitli vakitlerde medya faaliyetleri gerçekleştiriyoruz.

Bunlardan bir tanesini de dün akşam tekrarladık. Twitter üzerinden yaptığımız hastag çalışmamız yoğun ilgi gördü.

Ülkemizin ve Dünyanın gündeminin yoğun olduğu şu günlerde bizlere destek olan başta Türkiye Kamu- Sen Konfederasyonu Genel Başkanımız Önder KAHVECİ olmak üzere, Sendikalarımızın Genel Başkanlarına, siz değerli kamu çalışanlarına ve katkı sağlayan herkese teşekkürlerimi iletiyorum.

Bu tür etkinliklerin sayılarını artırmamız lazım, artırmamız lazım ki sesimizi duyurabilelim ve yetkili mercilerde farkındalık oluşturma imkânımız oluşsun. Sizlerden istirhamım Sendikamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeniz ve paylaşımlarımıza destek olmanızdır.

#SözleşmeliDiyanetÇalışanlarıKadroBekliyor

#SözleşmelilereKadro

 

SENDİKA BÜLTENİ

SENDİKA BÜLTENİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER