ÜYELERİMİZİN SOSYAL, HUKUKİ HAKLARININ TAKİPÇİSİYİZ

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 1 No’lu Şube Başkanı Mükremin Köse ve yönetimi kurulu, Bakırköy Temsilciliği’nin düzenlediği işyeri temsilcileri toplantısına katıldı.
06 Aralık 2019 21:13

Burada bir konuşma yapan Köse, hak ve emek mücadelesine yılmadan devam edeceklerini ifade ederek, “Eğitim çalışanlarının haklı ve gür sesidir. Üyelerimizin haklarını korumanın ve geliştirmenin yanı sıra sosyal, hukuki haklarının da takipçisiyiz” dedi.

Hakkın ve haklının yanında, haksızlığın karşısında olmaya devam edeceklerini kaydeden Köse, “Bizler eğitim çalışanlarının taleplerini not ederek yetkililere ulaştırmakla, sorunlarına çözüm bulunmasını sağlamakla, sesini gerekli yerlere ulaştırmakla sorumluyuz ve bu sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz” şeklinde konuştu.