BES üyesi kamu emekçileri iş bıraktı

Büro Emekçileri Sendikası adil bir ek gösterge, sözleşmeli personelin kadroya alınması ve yoksulluk sınırını aşan temel ücret talepleriyle pek çok ilde iş bırakma eylemleri yaptı.
23 Haziran 2022 16:27

Büro Emekçileri Sendikası (BES) üyesi emekçiler adil ek gösterge, sözleşmeli personelin kadroya alınması ve yoksulluk sınırını aşan temel ücret talepleriyle bugün pek çok ilde iş bırakma eylemleri yaptı.

BES İzmir Şubesinin örgütlü olduğu işyerlerinde sabah saatlerinde basın açıklaması yapan kamu emekçileri, taleplerini yineleyerek “Buradan tüm sendikaları acil taleplerimizle birlikte mücadeleye genel greve çağırıyoruz” dedi.

Çiğli-Yamanlar, Balçova ve Gaziemir Vergi Dairesi önünde basın açıklaması gerçekleştirilirken, TÜİK, İŞKUR diğer işyerlerinde çalışan kamu emekçileri de açıklamalar sonrası merkezi eyleme katıldı.

EVRENSEL