SON EKLENENLER

Yalçın: Manipülatörler utanır mı bilemiyorum

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer kariyer sınavları ile alakalı açıklamalarda bulunurken,Fatih Altaylı İle yapılan telefon görüşmesine ilişkin ''Ordaki benim bahsettiğim şey şu. Biz başlangıçta bu kanunu hazırlamaya destek verirken aklımızda şu vardı. Türkiye OECD ülke standartlarına göre lisans üstü eğitim oranı Türkiye'de çok düşük. Öğretmenlerimiz bu konuda istekliler. Sadece lisans üstüne mahsus bir şey yapalım dedik. Eğitim Bir Sen ile görüştük. Eğitim Bir Sen sınav yapılsın demedi.'' dedi. Bakanın açıklamalarını değerlendiren Eğitim-Bir-Sen Genel başkanı Ali Yalçın ise ''Oportünizme,popülizme, kara propagandaya bel bağlayan manipülatörler utanır mı bilemiyorum ama biz ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz.'' dedi.
16 Ağustos 2022 16:37

YALÇIN Açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır. Sıcak bir gündem maddesi olduğu için öğretmenlik kariyer basamakları sürecini manipüle etmeye çalışanlara karşı Milli Eğitim Bakanı Sn.Mahmut Özer gerçekleri açıkladı.

Sn.Bakan açıklamasında: “Biz bakanlık olarak sadece yüksek lisans ve doktora yapanlar için uzman/başöğretmenlik düşünürken “Eğitim-Bir-Sen’in önerisiyle 614 bin öğretmenin uzman öğretmen-başöğretmen olmasının önü açıldı” “Eğitim-Bir-Sen sınav yapılsın demedi” dedi.

Oportünizme,popülizme, kara propagandaya bel bağlayan manipülatörler utanır mı bilemiyorum ama biz ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz.

SENDİKA BÜLTENİ

SENDİKA BÜLTENİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER