SON EKLENENLER

Memur-Sen: Ahlak Yoksunları hakkında suç duyurusunda bulunduk.

İzmir'de içki sofrasındaki edepsiz iki kişi Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerim'i yırtıp ateşe verdi. Skandal görüntülerde iki şahıs dini değerlere hakaret edip İslam'a ve Müslümanlara küfür etti. Kur'an-ı Kerim'i yırtma ve ateşe verme alçaklığına Memur-Sen'den suç duyurusu geldi.
04 Ekim 2022 16:23

Sosyal medyada çok tepki çeken görüntülerle ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan açıklama geldi. Bakan Soylu sosyal medya hesabından, "İzmir’de Kur'an-ı Kerim'e saygısızlık yapan iki edepsizin kimlikleri Emniyet Teşkilatımızca tespit edildi ve savcılık talimatı ile gözaltına alındılar." paylaşımını yaptı.

İzmir’de Kur'an-ı Kerim'e saygısızlık yapan iki edepsizin kimlikleri Emniyet Teşkilatımızca tespit edildi ve savcılık talimatı ile gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilmişti.

Dini değerleri aşağılama suçunu işlediği öne sürülen 2 şüpheli emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MEMUR-SEN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU.

Memur-Sen Genel başkanı Ali Yalçın sosyalmedya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Dinimizin temelini oluşturan Kur'an-ı Kerim'i yırtma ve ateşe verme alçaklığında bulunan, kutsal kitabımızı ve toplumun büyük kesiminin inanç değerlerini alenen aşağılayan,hakaret eden ahlak yoksunları hakkında Memur Sen Konfederasyonu  olarak suç duyurusunda bulunduk. 

ResimResim

 

 

SENDİKA BÜLTENİ

SENDİKA BÜLTENİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER