Büro Memur-Sen, Adliye Çalışanlarına Ödenen Ulaşım Ücretinin Arttırılmasını Talep Etti

Büro Memur-Sen, Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne gönderdiği resmi yazı ile adliyelerde çalışan kamu görevlilerinin ulaşım ücretlerinin arttırılmasını talep etti.
11 Ocak 2022 21:14

Her daim kamu görevlileri için mücadele eden Genel Yetkili Sendika Büro Memur-Sen Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne resmi yazı gönderdi.

İstanbul’da görev yapan adliye personelinin, ulaşım ücretlerine yapılan%36 zam ile birlikte şimdiye kadar almış olduğu 316 TL ulaşım ücretinin masrafları karşılamadığının belirtildiği resmi yazıda, adliye personelinin aylık ulaşım ücretlerinin arttırılması talep edildi.

İstanbul ilinde ulaşım zorluklarının hat safhada olduğunun kaydedildiği resmi yazıda, “İstanbul ilinde bulunan adliye personelinin aylık ulaşım ücretinin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ulaşım ücretlerine yapılan son zam oranları ve ulaşımdaki vasıta sayısı da dikkate alınarak 430-TL´den az olmamak üzere belirlenmesi ve ödenmesi hususunda,” ifadelerine yer verildi.

GÖNDERİLEN RESMİ YAZIYA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ