SON EKLENENLER

AKKAŞ: BİR KEZ OLSUN ÇALIŞANIN YANINDA OLUN!

Türk Eğitim-Sen Genel sekreteri Musa Akkaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ''Bazı köşe yazar tayfası gazetesinde,bazı veliler, kimisi öğretmeni başörtülü olmasından,kimisi ‘öğretmen oje sürüyor’ diyerek,dekolte olmayan kıyafete ‘dekolte’ diyerek, kimileri de öğrencisi ile gerektiği gibi ilgilenmediğini söyleyerek CİMER’e şikayet ediyor, gazetede yazıyor öğretmeni aşağılıyor, iftiralarda bulunuyor,öğretmeni küçük düşürüyorlar.'' dedi.
16 Ekim 2020 21:24

AKKAŞ Açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
Öğretmeni iffetsizlikle itham edip, haysiyetine saldıranlar var.
Cimer aracılığı ile öğretmenin kıyafetine,ders anlatımına takmışlar,şikayet ediyorlar.
Öğretmenlerimiz bu Pandemi döneminde her türlü imkansızlığa rağmen görevini yüz yüze ve uzaktan eğitimle gün boyu sürdürürken bunun karşılığında itibarsızlaştırılıyor, haksızlığa uğruyor, şikayet ediliyor.
Bazı köşe yazar tayfası gazetesinde,bazı veliler, kimisi öğretmeni başörtülü olmasından,kimisi ‘öğretmen oje sürüyor’ diyerek,dekolte olmayan kıyafete ‘dekolte’ diyerek, kimileri de öğrencisi ile gerektiği gibi ilgilenmediğini söyleyerek CİMER’e şikayet ediyor, gazetede yazıyor öğretmeni aşağılıyor, iftiralarda bulunuyor,öğretmeni küçük düşürüyorlar.
Malum sendikanın bir Şube başkanı iftiracılara karşı tepki göstermesi gerekirken,yolunu şaşırmış olmalı ki???öğretmenlere,eğitim çalışanlarına sahip çıkması,soruşturma açan yöneticilere tepki göstermesi gerekirken...öğretmenlerin haysiyetine,onurunu zedeleyen kişilere tepki gösteren Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan’ı eleştiriyor.
Bakarmısınız hadsize...bak seviyesize...Bak utanmaza...
Siz öğretmenin haysiyetini yerle bir eden, öğretmeni giydiği kıyafetinden dolayı iffetsizlikle itham edenlerden yana mısın,yoksa öğretmenin haysiyetini koruyanlardan yana mısın?
Bir memur,eğitim Sendikasının görevi nedir?
üyelerinin çıkarlarını koruması,
BAŞKA,
çalışanların moral ve motivasyonunu bozmaya kalkışanlara karşı gereken cevabı vermektir.
O halde sen kimsin, kime hizmet ediyorsun onu açıkla?.
Metin Ercan başkanım,ağzına,yüreğine sağlık.
Musa Akkaş
Türk Eğitim Sen Genel Sekreteri

SENDİKA BÜLTENİ

SENDİKA BÜLTENİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER