İşçilerden dayanışma çağrısı: Biz buradayız, direniyoruz

Grevdeki Lezita işçileri adına açıklama yapan Öz Gıda İş Sendikası Örgütlenme Dairesi dayanışma çağrısı yaptı.
29 Mart 2024 17:42

7 Mart'tan beri İzmir Kemalpaşa'daki Lezita fabrikasında grevde olan işçiler adına açıklama yapan Öz Gıda İş Sendikası dayanışma çağrısı yaptı.

Abalıoğlu Lezita Yönetimi’ne seslenen Öz Gıda İş Sendikası grevlerinin 22’nci günde olduğunu hatırlattı, “önümüzdeki günlerde yaşanacakları tavrınız belirleyecektir” denildi.

Hak İş Konfederasyonuna seslenilen açıklamada ilerleyen günlerde de işçilere destek olunması gerektiği çağrısı yapıldı.

Türk İş ve DİSK’e de çağrı yapılan açıklamada sendika temsilcileri alana, işçilerin yanında olmaya çağrıldı.

Açıklamada “İşçiler rahatsızken siz de rahat uyumayacaksınız. Gün gelecek hesap vereceksiniz” denildi.

EVRENSEL