Yalçın'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun devlet memurlarına yönelik yaptığı açıklamalara.Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen genel başkanı Ali Yalçın Ser tepki gösterdi. Yalçın ''“Sözünü boşa düşüren,emekçileri işten çıkaran, disiplinsiz, emekçi düşmanı CHP’li Belediyelere hesap sormalıdır.”dedi.
17 Ekim 2021 18:57

Yalçın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

İşçilere sokak,memurlara isyan çağrısına ilaveten FETÖ’cüye özgürlük teklifi, medyaya el koyma,[çoğu kendinden] bürokrata hesap sorma tehdidi yerine Sn.Kılıçdaroğlu;

Sn.Kılıçdaroğlu ve herkes bilsin ki; kamu görevlileri kafasına göre iş yapmaz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Anayasa, Kanun, Yönetmelik ve Genelgelerine göre iş yapar.

Bildiğiniz bir şuç ve suçlu varsa, ulu orta konuşup, memuru zan altında bırakmayın, Savcılığa suç duyurusunda bulunun.

Ali Yalçın

Memur-Sen/Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı