Türk Eğitim-Sen Hükümete seslendi: Öğretmen Atama Sayısı Artırılmalı

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan Gazi Üniversitesi Öğrenci Konseyi’nin Gençlik Haftası münasebetiyle düzenlediği “Genç Eğitimciler Buluşmasına katıldı Geylan burada yaptığı açıklamada Hükümete seslenerek ''Hükümetten beklentimiz, öğretmen atama sayısını artırarak, genç kardeşlerimin bu heyecanını hizmete dönüştürmesidir'' dedi.
19 Mayıs 2022 15:09

GEYLAN açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Gazi Üniversitesi Öğrenci Konseyi’nin Gençlik Haftası münasebetiyle düzenlediği “Genç Eğitimciler Buluşması”nda meslektaşlarımızla biraraya geldik. Genç öğretmen adaylarımızın ülkemizin geleceğine dair taşıdıkları heyecanlarından çok mutlu oldum.

Hükümetten beklentimiz, öğretmen atama sayısını artırarak, genç kardeşlerimin bu heyecanını hizmete dönüştürmesidir. Bahtları açık olsun.