SON EKLENENLER

ŞUBE BAŞKANI DEMİRCİ: SOKAK SENDİKACILIĞI YAPMADIK

Sağlık-Sen Kahramanmaraş Şubesi tarafından İl Divan toplantısı düzenlendi.Toplantıda konuşan Kahramanmaraş Şube Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci, Türkiye’nin en başarılı şubelerinden biri olduklarını belirtti.
23 Ocak 2020 18:16

Sendikacılığı çağı kurtarmanın eylemi olarak gördüklerini belirten Kahramanmaraş Şube Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci, “Sağlık-Sen Kahramanmaraş Şubesi olarak Türkiye’nin en başarılı şubelerinden biri olduk. Bizler sokak sendikacılığı yerine hak arama mücadelemizde eğilmeden, milli ve manevi değerlere bağlılığımız, vicdanı ve etik hizmet anlayışımızla bu günlere gelmeyi başardık” dedi.

Toplantıya Genel Başkan Yardımcıları Mahmut Faruk Doğan ve Abdülaziz Aslan’ın yanı sıra Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

SENDİKA BÜLTENİ

SENDİKA BÜLTENİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
Sms
Sayın başkan sağlıkçıların hangi sorunlarını çözdünüz.bizden olmazsanız personele haritadan yer beğen diyen bir anlaş, SENDİKANLAR siyasi partilerin arka bahçesi olmamalı, Dünya çalışanlar örgütü ne konfederasyonunuz neden kabul edilmediniz aciklarmısınız, demokrasi diyorsunuz konya şubenizin durumu ortada başkan... Sizler memurluğu bırakın siyaset sahnesine çıkın siyasetcilik yapin sağlıkçılar in maaşları diğer kamu kurumlarına göre en düşük maaş alıyorlar, döner sermayeleri olmasa, siyasi parti ile kol kola sınız güçünüz yetiyorsa döner sermaye ödemelerini emekli kesenegine saydırabilirmisiniz yetkili ancak sıfır kadar etkisiz sendikacılık yapanlar.....
SON EKLENEN HABERLER