ÖNDER KAHVECİ'DEN SAĞLIK-SEN'E SERT SÖZLER

Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen genel Başkanı Önder Kahveci Sosyal Medya Hesabı Üzerinden yaptığı açıklamada Ehliyet ve Liyakat vurgusu yaparak ''Yazıklar olsun demekte boşa çünkü bunlarda utanma duygusuda kalmamış. Bu paylaşım kamuda çalışma hayatında yaptıklarının tam özetidir. Niçin ehliyet ve liyakat dediğimizin de somut bir delilidir.'' dedi
07 Temmuz 2020 17:47

Önder Kahvecinin O Açıklamaları

Manisa’daki olaya bakar mısınız, hastane müdürü malum-sen’e üye yapıyor. Malum-sen’de çok duygulanmış teşekkür edip, genel başkanlarına hediye etmişler. Sarı desen sarıya hakaret, Yöneticisi desen makama hakaret, paylaşıp teşekkür edene sendika desen sendikalara en büyük hakaret.