Ne yaparsanız yapın; bir kez daha beceriksizliğiniz ifşa olmuştur.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip GEYLAN Memur-Sen'i sert şekilde eleştirerek ''“Toplu Sözleşmede bütçeden hakkımızı, refahtan payımızı aldık” diye talimatla imza atan ve caka satanlar, bugün Çalışma Bakanıyla görüşerek “Ek protokol ile kamu görevlilerinin alım gücündeki düşmeyi telafi etme amaçlı düzenleme için yeniden bir araya gelme kararı aldık.” diye zevahiri kurtarmaya çalışıyor.'' dedi.
06 Aralık 2021 19:55

GEYLAN Açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde Türkiye Kamu-Sen SEYYANEN ZAM ve REFAH PAYI kırmızı çizgimiz diye duruş ortaya koyarken;

O gün Türkiye Kamu-Sen’in sergilediği onurlu sendikal duruşun yanında saf tutmuş olsaydılar, bugün kamu çalışanları olarak, ne enflasyon baskısı ne de gider kalemlerindeki artış nedeniyle tedirginlik yaşamayacaktık. Çünkü hem seyyanen zam ile geçmiş yıldaki kayıplarımız telafi edilmiş olacaktı hem de refah payı ile enflasyonun nüzerindeki artışla “Bütçeden hakkımızı” almış olacaktık.

Ne yaparsanız yapın; bir kez daha beceriksizliğiniz ifşa olmuştur.

Bu kez, kamu yönetimini manevralarınıza alet etmeniz de sizi kurtaramayacaktır!

Kamu çalışanlarından okkalı bir Osmanlı tokatı yiyeceksiniz; kaçarınız yok!

Talip Geylan

Genel Başkan