Son Eklenen Haberler

MAHKEME O KESİNTİLERİN ÖDENMESİNE KARAR VERDİ.

Bem-Bir-Sen tarafından Odunpazarı Belediyesinde Hukuksuz Disiplin Cezası ile Maaşından Kesinti Yapılan Üyesinin Cezası sendika tarafından açılan Dava Neticesinde İptal Edildi, Mahkeme Kesintilerin Ödenmesine Karar Verdi
20 Ocak 2021 18:56

Sendika tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Odunpazarı Belediyesinde Hukuksuz Disiplin Cezası ile Maaşından Kesinti Yapılan Üyemizin Cezası Açtığımız Dava Neticesinde İptal Edildi, Mahkeme Kesintilerin Ödenmesine Karar Verdi

Odunpazarı Belediye Başkanlığı tarafından Üyemize verilen hukuksuz uyarı cezası ve bu cezaya bağlı olarak Üyemizin maaşından yapılan kesinti nedeniyle sendikamız tarafından açılan dava neticesinde, cezanın iptal edilmesine ve kesintilerin geri ödenmesine hükmedildi.

Davayı titizlikle takip eden Sendikamızın ve hukuk birimimizin iddia ve talepleri Eskişehir İdare Mahkemesi tarafından da haklı bulunarak, Odunpazarı Belediyesi tarafından Üyemize verilen cezanın ve maaşından yapılan kesintinin de hukuka aykırı olduğuna hükmederek, yapılan kesintilerin Üyemize geri ödenmesine karar verildi.