SON EKLENENLER

Kabine üyeleri İsrail saldırılarına nasıl tepki gösterdi?

Twitter'ın tarafsız bir sosyal mecra olmadığı bilinmesine rağmen gündemi belirleme gücü nedeniyle geniş kitleler tarafından kullanılmaya devam ediliyor. Özellikle tanınmış kişilerin sosyal medya hesapları ise kişilerin olaylara bakış açısı konusunda fikir verdiği için kamuoyu tarafından ilgiyle izleniyor.
15 Mayıs 2021 10:10

Ülke ve dünya kamuoyunda gündem belirleme gücüne sahip Twitter, İsrail karşıtı paylaşımlar yapan hesapları kapatmaya devam ediyor. 
Son olarak işgalci İsrail'in Filistin topraklarındaki ihlaller ve Müslüman halka yönelik zulümlerini dünya kamuoyuna aktaran portallarının başında gelen Qudsn'un Twitter hesabı askıya alındı. 

Sosyal Medyanın sosyal olaylarda toplumu yönlendirme ve kamuoyu oluşturmada rolü her geçen gün artıyor. Gündemi belirleme gücüne sahip sosyal mecraların başında gelen twitter özellikle siyaset, bürokrasi ve akademik çevreler tarafından en yaygın kullanılan mecralardan biri.

Geride bırakılan haftaya damgasını vuran İsrail’in Mescid-i Aksaya saldırıları ve Filistinlilere yönelik katliamları da sosyal medyada gündeminde öne çıkan konuların başında geldi.

Kabinede cumhurbaşkanı Erdoğan ve İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un paylaşımlarını RT’leyen bakanların yanında özgün paylaşımlarda bulunan bakanlar da oldu.

Siyaset, STK, bürokrasi ve iş çevreleri başta olmak üzere her kesimden yoğun paylaşımların yapılan Filistin ve Mescid-i Aksa saldırılarıyla ilgili paylaşım yapmayan bir bakan dikkat çekti.

Kabine üyelerinden Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a ait Twitter hesabı bulunmazken, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un İsrail saldırıları konusunda herhangi bir paylaşım yapmadığı görüldü.

İşte Twitter’da Filistin ve Mescid-i Aksa saldırılarıyla ilgili yapılan paylaşımlar ve paylaşımı bulunmayan bakanlara ilişkin galeri…

KAMU EXPRESS

SENDİKA BÜLTENİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER