SÜRMANŞET HABERLER
SON EKLENENLER

İŞKUR ÜZERİNDEN ÇAĞRI MERKEZİNE 632 MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ ALINACAK!

En az ilköğretim mezunu adaylar başvurabilir. İŞKUR üzerinden çağrı merkezine 632 müşteri temsilcisi alınacak. Başvuruda bulunmak isteyen adayların en az ilköğretim mezunu olması gerekiyor. KPSS şartının aranmadığı alımda pek çok kuruma çağrı merkezi pozisyonunda eleman alınacak. Müşteri temsilcisi olarak görev almak isteyen adayların belirli şartları taşıması gerekiyor. Başvurular İŞKUR üzerinden online yapılacak.
31 Mayıs 2020 10:40

Çağrı merkezi müşteri temsilcisi olarak 632 personel alımı yapılacak. İş arayanların ilk başvurduğu adreslerden biri olan İŞKUR, çağrı merkezlerine, müşteri temsilcisi olarak alım yapacağını duyurdu. Başvuruda bulunmak isteyen adayların en az ilköğretim mezunu olması belirtilirken, adaylar için de bir takım şartlar sunuldu.

KPSS şartsız alım arayan adayları sevindirecek bir ilan yayımlandı. İŞKUR üzerinden çağrı merkezlerine tam 632 müşteri temsilcisi alınacak. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlere yapılacak olan alımlar pek çok il için de yapılıyor. Adaylar için başvuru linki haberimize eklenirken, İŞKUR'a nasıl kayıt olunur? sorusunun cevabı da belirtmiştir.

ÇAĞRI MERKEZİ BAŞVURU ŞARTLARI

Çağrı merkezinde müşteri temsilcisi olarak görev almak isteyen adayların belirli şartları taşıması gerekiyor. Başvuru şartları ilandan ilana göre farklılık gösterirken, genel şartlar şu şekilde ifade edilmiştir:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

18 yaşını tamamlamış olmak (Emekli olmamak)

Erkek adayların askerlikle ilişiğinin kesilmiş olması

Vardiya çalışmasına uygun olmak

Ekip çalışmasına yatkın olmak

Çalışmasını engelleyecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması

Güler yüzlü, müşteri memnuniyetini sağlayacak

İkna kabiliyeti yüksek olan

Akıcı ve düzgün bir diksiyona sahip olmak

İŞKUR'A NASIL ÜYE OLUNUR?

İŞKUR iş ilanlarına başvuruda bulunmak için, ilk olarak üye olmak ve sistemde kayıtlı işsiz olarak aktif olmak gerekmektedir. Bunun için de vatnadşlar, internet üzerindein İŞKUR2a nasıl üye olunur? sorusunun cevabını araştırıyor. Çağrı merkezi alımına başvuruda bulunmak için ilk olarak sisteme kayıtlı olmanız gerekmektedir. İŞKUR'a üye olmak için BURAYA TIKLAYIN. Karşısına çıkacak üyelik sözleşmesini onaylayın. Daha sonra sizlerden istenen T.C kimlik no, ad, soyad, baba adı, doğum tarihi gibi önemli bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurun. İlerlediğinizde, sizlerden istenilen bilgileri eksiksiz ve hatasız girmeniz gerekmektedir. 

İŞKUR ÜZERİNDEN ÇAĞRI MERKEZİ ALIMINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara başvuruda bulunmak için adayların İŞKUR'a kayıt olması gerekiyor. Online internet üzerinden yapılacak kayıtlar sonrasında, İŞKUR üzerinden başta çağrı merkezi alımlarına başvuruda bulunabileceğiniz gibi çeşitli alımları da inceleyerek, başvurabilirsiniz. İŞKUR'a üye olup, kayıtlı işsiz olduktan sonra aşağıdaki linkten ilanlara başvuruda bulunabilirsiniz.

İŞKUR üzerinden 632 müşteri temsilcisi alım ilanına başvuruda bulunmak için TIKLAYIN

KAMU PERSONELİ

SENDİKA BÜLTENİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER