Cumhurbaşkanı Kararları Yayımlandı

Cumhurbaşkanı Kararları 17 Ekim 2021 Resmi Gazete de Yayımlandı
17 Ekim 2021 08:17

CUMHURBAŞKANI KARARLARI

–– Teknoloji Geliştirme Bölgeleri ile Ar-Ge veya Tasarım Merkezlerinde Çalışan Personelin, 4691 Sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanununun Geçici 2 nci Maddesinin Üçüncü Fıkrası ile 5746 Sayılı Araştırma, Geliştirme ve Tasarım Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanunun 3 üncü Maddesinin İkinci Fıkrasında Yer Alan ve Gelir Vergisi Stopajı Teşvikine Konu Edilen Toplam Çalışma Sürelerine Uygulanmak Üzere Söz Konusu Bölge ve Merkezler Dışında Geçirdikleri Süreler Bakımından Yüzde Yirmi Olarak Belirlenen Oranın, 31/12/2022 Tarihine Kadar Yüzde Elli Olarak Uygulanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 4625)

–– Bilecik İlinde S:82050 Numaralı IV. (c) Grup Maden (Volframit, Altın+Gümüş) İşletme Ruhsat Sahası Sınırları İçerisinde Kalan ve Altın+Gümüş Cevheri Üretimi İçin İhtiyaç Duyulan Bazı Taşınmazların Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 4626)

–– Ekli (1), Ekli (2) Sayılı Listelerde İsimleri Belirtilen Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinin Sınırlarının Ekte Yer Alan Krokilerde Gösterildiği Şekilde Yeniden Belirlenmesi, Tespit ve İlan Edilmesi Hakkında Karar (Karar?Sayısı:?4627)

Bu haberin tüm hakları sendikabulteni.com'a aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.