SON EKLENENLER

Asgari ücret 4 bin TL olacak mı? Cumhurbaşkanı yanıtladı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar ziyareti öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretle ilgili konuşan Erdoğan, İşçimizi zora sokmayacağız. En uygununu, en ideal olanını gerek brüt gerek net masaya yatıracak nihai kararımızı vereceğiz. İşverenin de bu alınan kararla memnun olması lazım. dedi.
06 Aralık 2021 15:05

ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLACAK?

Dönünce bu görüşmelerde ne yaptılar tarafların teklifleri nedir bunları görelim. Biz kesinlikle bu noktada işçimizi zora sokmayacağız. İnşallah en uygununu en ideal olanını gerek brüt gerek net masaya yatıracak nihai kararımızı vereceğiz. Sadece işçi değil işverenin de bu alınan kararla memnun olması lazım.

Asgari ücret 4 bin TL olacak mı?" sorusuna yanıt

'İşçimizi zora sokamayacağız. İnşallah en uygun olanına karar vereceğiz. Şu anda Sayın bakan işçi ve işveren kesimiyle görüşmeleri yapacaklar. Bu görüşmelerle birlikte bir yere varacaklar. Bu görüşmelerde ne yaptılar, tarafların teklifleri nedir? Biz bunları bir görelim. Daha önce de söylediğim gibi biz kesinlikle işçimizi zora sokmayacağız. Asgari ücret noktasında da en idealini gerek brüt gerek net masaya yatıracağız. Sonra da en nihai kararı vereceğiz. Sadece işçi kesiminin memnuniyeti değil, işveren de bu kararla memnun olması lazım. Çünkü yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve büyüme. Bizim burada hem işçinin emeğine hem de işverene ihtiyacımız var.'

MEMURLAR.NET

SENDİKA BÜLTENİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER