SON EKLENENLER

Ankara İstinaf Mahkemesi’nden Kadroya Onay

Ankara Bölge İdare Mahkemesi, Kayseri İdare Mahkemesi'nin kadro kararına karşı Diyanet İşleri Başkanlığı’nca yapılan istinaf başvurusunu kesin olarak reddetti.
16 Ekim 2021 16:41

Diyanet-Sen’in 4/B süresiz sözleşmeliler için açtığı kadro davalarına İstinaf mahkemelerinden de olumlu sonuçlar gelmeye devam ediyor.

Kayseri İdare Mahkemesi’ne hukuk müşavirliğimizce açılan kadro davasında mahkeme süresiz sözleşmeli üyemizin kadro isteğini haklı bulmuş ve kadroya geçişi sağlanmıştı. Konuyu Ankara İstinaf Mahkemesi’ne taşıyan Diyanet İşleri Başkanlığı’na istinaf mahkemesinden red cevabı geldi.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan sendika Hukuk Müşaviri Av. Hacı Muharrem Mankır, "Sendikamızca açılan kadro davalarında olumlu kararlar gelmeye devam etmektedir. Şu aşamada Ankara ve Adana Bölge İdare Mahkemelerinin yargı çevresinde olumlu karar vermesi davaların seyri bakımından önem arz etmekte olup, Danıştay'a yapılacak başvuru için lehe bir durum oluşturmaktadır. Üyelerimiz detaylı bilgi için hukuk müşavirliği ile irtibata geçebilirler." şeklinde açıklama yaptı.

 

SENDİKA BÜLTENİ

SENDİKA BÜLTENİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER