ALİAĞA BİLSEM'DE MOBBİNG

Türk Eğitim-Sen Aliağa Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada ''Daha önce ilgili kurumlara hem İlçe Temsilciliği hem de İzmir 2Nolu Şube olarak Aliağa Bilsem müdürünün keyfi uygulamaları, öğretmen wp grubunda yaptığı müstehcen cinci hoca videosu ile ilgili gerekli girişimlerde bulunduk. Ancak dün Aliağa Bilsem Müdür Yardımcısı üyemiz sayın Arzu Gültekin'e Aliağa Bilsem müdürü tarafından uygulanan odasına sokmama isimliğini kaldırma ve küçük bir odada bir masa bir sandalye gösterilerek yapılan mobbing olayı gerçekleşti.'' denildi.
17 Ekim 2020 15:06

ALİAĞA temsilciliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Daha önce ilgili kurumlara hem İlçe Temsilciliği hem de İzmir 2Nolu Şube olarak Aliağa Bilsem müdürünün keyfi uygulamaları, öğretmen wp grubunda yaptığı müstehcen cinci hoca videosu ile ilgili gerekli girişimlerde bulunduk. Ancak dün Aliağa Bilsem Müdür Yardımcısı üyemiz sayın Arzu Gültekin'e Aliağa Bilsem müdürü tarafından uygulanan odasına sokmama isimliğini kaldırma ve küçük bir odada bir masa bir sandalye gösterilerek yapılan mobing olayı gerçekleşti. Hemen İlçe Temsilciliği olarak kuruma gittik yaşanan mobing olayına yerinde müdahalede bulunduk. İzmir 2Nolu Şube Başkanımız @İrfan Toksoy beyi olaydan haberdar ettik ve kendisi de İl milli eğitim müdürlüğünde gerekli girişimlerde bulundu.
Hiç bir üyemizin keyfi uygulamalara maruz kalmasına seyirci kalmayacağımızı gösterdik. Bundan sonra Aliağa Bilsem'deki her olayın bizzat müdahili olacağımızı Aliağa Eğitim camiasına deklare ettik.
Yaşanan olayın kapatılmasına asla müsaade etmeyeceğiz.
Aliağa Bilsem Müdürü Türk Eğitim Sen Aliağa Temsilcisi Harun Okkay'a okula girmenizi istemiyorum deme gafletinde bulunabilecek cesareti kimlerden alıyor? İlçe Temsilcimiz, üyemiz Arzu Gültekin'in odasına gidip saatlerce olayı istişare ettik zira kurum devletin kurumu kimsenin babasının malı değil.
Aliağadaki kurum müdürlerinin şımarıklığı, keyfi uygulamaları son bulana kadar mücadelemiz sürecek.
Gücümüzü sizden alıyoruz.
Zira sadakat göstereceğimiz tek yer DEVLET hizmet edip minnet duyacağımız tek zümre Aziz TÜRK milletidir.
Arzu Gültekin Hocamıza geçmiş olsun diyor Şube Başkanımız İrfan Toksoy Bey'e teşekkür ediyoruz.