SON EKLENENLER

KÖSE: Öğretmen Atamalarında Mülakata Karşı olduğumuzu her ortamda dile getirdik.

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Mükremin Köse Öğretmen atamalarında Mülakat Konusuna değinerek ''Malesef bazıları sendikacılıkta dün olduğu gibi bugün de algı ve yalan üzerine sendikacılık yaparak açıklamaların önünü arkasını keserek çamur at izi kalsın diyerek ÇAMUR sendikacığı yapmaya devam etmektedirler.'' dedi.
05 Mayıs 2024 13:58

KÖSE açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Eğitim -Bir-Sen olarak öğretmen atamalarında mülakatla öğretmen atamasına karşı olduğumuzu. KPSS puanıyla atama yapılması gerektini, alanın beklentilerini karşılayacak sayıda öğretmen atmasının yapılması gerektiğini her ortamda ifade ettik.

Malesef bazıları sendikacılıkta dün olduğu gibi bugün de algı ve yalan üzerine sendikacılık yaparak açıklamaların önünü arkasını keserek çamur at izi kalsın diyerek ÇAMUR sendikacığı yapmaya devam etmektedirler.

Öğretmenleri uzman ve başöğretmenlik sınavına girmeyin deyip başöğretmen olan yaygara korarıp keyfine bakan bencil sendika başkanlarını unutmadık. Oturmadığı toplu sözleşme masasının kazanımlarını sahiplenen emek ve alın teri hırsızlarını unutmadık...

Velhasıl çamur at izi kalsın diyenlere diyeceğimiz; ne kadar yalanla yanlışla olayları saptırmaya kalkarsanız kalkın gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi bir durumu var .

SENDİKA BÜLTENİ

SENDİKA BÜLTENİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER