GECEYARISI DİKKAT ÇEKEN İSTİFA!

RTÜK Başkanı Şahin, TÜRKSAT'tan istifa etti
06 Kasım 2019 14:32

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, TÜRKSAT Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

KILIÇDAROĞLU DÜN SERT ELEŞTİRMİŞTİ

CHP kontenjanından seçilen Faruk Bildirici'nin görevden alınması sonrası gözlerin çevrildiği RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, gece yarısı TÜRKSAT Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun dün gerçekleştirdiği grup konuşmasında sert bir dille eleştirdiği ve "olayın takipçisi olacağız" dediği Ebubekir Şahin'in, bu açıklamalar sonrası istifasını verdiği belirtiliyor.

İSTİFASINI DUYURDU

Şahin, istifası hakkında Twitter hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı:

"Başkanlığını yaptığım RTÜK ve TÜRKSAT gibi iki güzide kurumumuzun haksız yere daha fazla yıpratılmaması için tamamen hukuki, vicdani ve ahlaki sınırlar içerisinde görev aldığım TÜRKSAT Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrılıyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Ebubekir Şahin?@ebekirsahin

Başkanlığını yaptığım RTÜK ve TÜRKSAT gibi iki güzide kurumumuzun haksız yere daha fazla yıpratılmaması için tamamen hukuki, vicdani ve ahlaki sınırlar içerisinde görev aldığım TÜRKSAT Yönetim Kurulu Üyeliğinden ayrılıyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

22:10 - 5 Kas 2019

Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

283 kişi bunun hakkında konuşuyor

MİLLİ GAZETE