SON EKLENENLER

EYT'LİLER İÇİN ÇÖZÜM YERİ MECLİS AÇIKLAMASI

Beldiye seçim çalışmalarında da EYT'lilere prim sözü veren ama seçimlerden 6 ay geçmesine rağmen herhangi bir icraat yapamayan Mansur Yavaş, Ankara’daki EYT mitinginde yaptığı konuşmada EYT’lilerin verdiği mücadeleyi desteklediğinin altını çizerek EYT’lilerin Genel Sağlık Sigortası primlerinin çözüm yerinin Meclis olduğunu ima etti.
09 Eylül 2019 12:34

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Ankara'da bir mitingi düzenledi. Binlerce EYT'linin katıldığı Tandoğan'daki mitinge Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bir konuşma yaparak; “Sadece Meclis’i beklemek yerine EYT’lilerin herhangi bir talepleri olursa yardım yapmak boynumuzun borcudur demiştik. Ama anlışalmaz bir şekilde hala bize soruyorlar ‘EYT’lilerin işleri ne olacak diye.’ EYT’lilerin haklı mücadelesini desteklerken inşallah bir an önce TBMM bu işi çözer temennisinde bulunmak istiyorum dedi.

Seçimlerde verdiği sözü unutan Yavaş'ın "EYT’lilerin haklı mücadelesini desteklerken inşallah bir an önce TBMM bu işi çözer temennisinde bulunmak istiyorum" ifadesi EYT'lileri şaşırttı.

Bizde soralım; Sayın Yavaş, EYT'lilerin duygularıyla oynayarak seçim esnasında yapamayacağınız sözü vererek şimdi de topu Meclise atmanız ayıp değil mi? Bu işin Meclisin işi olduğunu öğrenmeniz için 6 ay mı geçmesi lazımdı?

Birçok gazete EYT'lileri kandırmaya devam ediyor

Başta sözcü gazetesi olmak üzere birçok gazete "Mansur Yavaş’tan EYT’lilere prim sözü" başlı haberleriyle adeta EYT'lilerle dalga geçti. Acaba Yavaş'ın söylediklerini anlamaktan acizler mi? Yazık değil mi, Yavaş bu işi Meclis çözer diyor, gazeteler Yavaş söz verdi diyor.

SGKREHBERİ

SENDİKA BÜLTENİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
Osman
Belediye başkanı nezam emeklilik kanunu çıkarmış bazı kişiler inanmış
Erkan
Bu nasıl bir uslub...
abdullah
kim eyt derse muhakkak sandıkta eyt kazanaçak
Ümit
Bu işin çözüleceği adres belli, Mansur Yavaş'a kadar bu işin düşürülmesi hataydı zaten! Başkanlık gelince uçaçak ülke bitti şu an maalesef...!
SON EKLENEN HABERLER