SON EKLENENLER

ARSLAN, RUS SENDİKACILARLA BİR ARAYA GELDİ

Genel Başkan Mahmut Arslan, konfederasyona bağlı Hizmet-İş Sendikamız ile Tüm Rusya Devlet ve Kamu Hizmet İşçileri Sendikası arasındaki ortak sendikal eğitim programı için Türkiye’de bulunan heyetle yemekli programda bir araya geldi.
07 Kasım 2019 21:27

Programa Genel Başkan Mahmut Arslan, Tüm Rusya Devlet ve Kamu Hizmet İşçileri Sendikası Genel Başkanı Nikolai Vodianov ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Genel Başkan  Mahmut Arslan ortak eğitim vesilesiyle iki sendikanın ilişkilerinin daha da artacağını belirterek, “Sizleri Türkiye’de ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Tüm Rusya Devlet ve Kamu Hizmet İşçileri Sendikası ile karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımı Türk ve Rus emekçilerine katkı sağlayacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Tüm Rusya Devlet ve Kamu Hizmet İşçileri Sendikası Genel Başkanı Nikolai Vodianov, “Bizi ülkenize davet ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Rusya ve Türkiye iki komşu ülkedir. Bu komşuluk ile hem ticari hem de sosyal ilişkilerimiz artmaktadır. Sendikalar arası iletişim çok önemlidir. Bu yüzden tüm dünyada sendikalar birbirleriyle hareket ettikçe daha güçlü olacaktır. İkili ilişkilerimizin ilerleyerek devam etmesini istiyoruz. Problemlerin çözümü için fikir paylaşımında bulunmalı ve ortak çözüm yolları üretmeliyiz” dedi.

Eğitim programından duydukları memnuniyeti dile getiren heyet, eğitim programı sayesinde HAK-İŞ’in bilgi birikimi ve deneyimlerinden önemli ölçüde faydalandıklarını söylediler.

Program, hediyeleşmenin ardından sona erdi.

 

SENDİKA BÜLTENİ

SENDİKA BÜLTENİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER